Kérdése van? Hívjon minket! +36205493398

Baba tusfürdő Magnólia 400ml

Termékleírás
Jellemzők
Gyengéd ápolás 1920 óta, Bőrsemleges pH értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt, Fürdésre és kézmosásra is használható

Termék információk
Termék jellemzők:
• Magnólia illat
• Kényeztető tusfürdő
• Bőrbarát pH értékű
• Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bárhol járunk a világban, könnyen rátalálunk a magnólia virágra. Kontinenseken át visz szépséget és jókedvet az emberek életébe ez a gyönyörű virág, mely egyet jelent a tavaszi újjászületés frissességével.
A Baba Magnólia kényeztető tusfürdővel a zuhanyzás igazi felüdülés lesz. Lágy habja gyengéden ápol, míg finom illata tavaszi lendülettel ajándékoz meg minket. Fürdésre és kézmosásra is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Márka információk
Bőrápoló tipp
A Baba mélyhidratáló testápoló a szaruréteg mélyére hatolva biztosít hosszantartó hidratálást.

Kényeztető tusfürdő

999 Ft
Egységár: 2 498 Ft/liter
Nem vásárolható!
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!