Kérdése van? Hívjon minket! +36205493398

Baba sampon 400ml 2in1 mandulaolajjal
Baba sampon 400ml 2in1 mandulaolajjal
999 Ft

Baba sampon 400ml 2in1 mandulaolajjal

Termékleírás
Jellemzők
Gyengéd ápolás 1920 óta, Sampon és balzsam 2in1, Minden hajtípusra mandulaolajjal, Nem csak tisztít, hidratál és kondicionál, A család valamennyi tagja számára alkalmas, Csak külső használatra!

Termék információk
Termék jellemzők:
• Sampon és balzsam 2in1
• Minden hajtípusra mandulaolajjal
• Nem csak tisztít, hidratál és kondicionál
• A család valamennyi tagja számára alkalmas

A természetes eredetű édesmandula-olajjal gazdagított Baba sampon és balzsam nem csak tisztít, hanem hidratál és kondicionál is. A család valamennyi tagja számára kiválóan alkalmas.
Minden hajtípust tisztít és jól fésülhetővé varázsol a hajmosás után. Csodálatos édesmandula illatának köszönhetően minden pillanat élvezetes lesz a hajmosás közben és utána is! Mindennapos használatra is alkalmas.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Márka információk
A Baba samponkiegészítéseként használd a Baba Kamilla és méz tusfürdőt.

2in1 sampon és balzsam mandulaolajjal minden hajtípusra

Összetevők
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Carbomer, Citric acid, Dimethiconol, Disodium EDTA, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Mica, Parfum, PEG-45M, Phenoxyethanol, PPG-6, Prunus amygdalus dulcis oil, Silica, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, CI 14700, CI 42051, CI 47005, CI 77891

Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Használati útmutató:
Alkalmazza nedves hajon, habosítsa fel, majd öblítse le. Kerülje a szembe jutást.

999 Ft
Egységár: 2 498 Ft/liter
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!