Kérdése van? Hívjon minket! +36205493398

Somat mosogatótabletta All in 1 80db-os
Somat mosogatótabletta All in 1 80db-os
6 450 Ft

Somat mosogatótabletta All in 1 80db-os

Termékleírás

Jellemzők

Funkciói:, Tisztító hatás, Tea-, kávéfoltok eltávolítása, Gyors oldódás, Öblítő, Vízlágyító só, Zsíroldás, Mosogatógép védelem, Már 40°C-on aktiválódik

Termék információk

Gépi mosogatószer tabletta a tiszta és ragyogó edényekért. Fedezze fel a Somat tabletták tisztító erejét. Somat All in 1 erőteljes tisztítóhatással, a citromsav erejével. Tiszta és ragyogó edények erőfeszítés nélkül.

Gépi mosogatószer / tabletta.

Összetevők

5-15% oxigén alapú fehérítőszer, foszfonát, polikarboxilát, <5% nemionos felületaktív anyagok, Enzimek, Illatanyagok (benzyl alcohol, citral, limonene)

Elkészítés és felhasználás

Fontos:
1. Csomagolja ki a tablettát a védőfóliából.
2. Helyezze a tablettát egyenesen a mosogatógép adagoló tartályába.
3. Ne helyezze a tablettát az evőeszköz tárolóba, valamint a só adagoló tartályába. A Somat All in 1 ragyogó tisztaságot biztosít, meg ha világít is a mosogatógép só- illetve öblítőtartály kiürülését jelző lámpa. Mindkét esetben az öblítés és a vízlágyítás funkció működik. További só és öblítő adagolás mindig lehetséges.

1 tabletta minden típusú szennyeződésre. Nagyon kemény víz esetén (>21°dH), a Somat All in 1 tabletta + Somat vízlágyítósó + Somat edényöblítő használatát javasoljuk. Kérjük érdeklődjön a vízszolgáltatónál a lakóhelyén található víz keménységét illetően.

Tárolás

Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól számított (ld. a csomagoláson) 2 évig.

6 450 Ft
Egységár: 81 Ft/db
Adatok
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!