Kérdése van? Hívjon minket! +36205493398

Palette krémhajfesték R15 intenzív vörös
Palette krémhajfesték R15 intenzív vörös
1 199 Ft

Palette krémhajfesték R15 intenzív vörös

1 199 Ft
Egységár: 10 900 Ft/liter
Részletek
Palette ICC intenzív krémhajfesték, RI5 (6-88) intenzív vörös
 

Hajfestéshez tanácsokat és tippeket IDE kattintva olvashatsz!


Összetevők

Festékkrém: aqua (water, eau), cetearyl alcohol, ammonium hydroxide, glyceryl stearate, ceteareth-20, octyldodecanol, 1-hydroxyethyl 4,5-diamino pyrazole sulfate, sodium laureth sulfate, ethanolamine, m-aminophenol, sodium cetearyl sulfate, sodium sulfite, parfum (fragrance), oleic acid, 4-amino-2-hydroxytoluene, potassium stearate, glycerin, 4-amino-m-cresol, tetrasodium EDTA, carbomer, potassium hydroxide, serine, ascorbic acid, linoleamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, propylene glycol, sodium sulfate, benzyl salicylate
Színelőhívó: aqua (water, eau), hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, propylene glycol, ceteareth-20, steartrimonium chloride, paraffinum liquidum (mineral oil, huile minérale), etidronic acid, 2,6-dicarboxypyridine, disodium pyrophosphate, potassium hydroxide, isopropyl alcohol, sodium benzoate
Ápoló hajbalzsam: aqua (water, eau), cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, dimethicone, amodimethicone/morpholinomethyl silsesquioxane copolymer, magnesium citrate, magnesium chloride, hydrolyzed keratin, polyquaternium-37, macadamia ternifolia seed oil, panthenol, isopropyl myristate, citric acid, phenoxyethanol, stearamidopropyl dimethylamine, isopropyl alcohol, glyceryl stearate, sodium methylparaben, glycerin, parfum (fragrance), dicaprylyl carbonate, laureth-23, laureth-4, sodium hydroxide, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, linalool, benzyl alcohol, limonene, lauryl glucoside, sodium sulfate, trideceth-5, salicylic acid

Jellemzők

Színpigment-bezárás a fakulás elleni védelemért
Extra ápolás hajfestés közben és után
Árnyalattól függő ősztakarás

Doboz tartalma

1 tubus festékkrém 50 ml ℮
1 flakon színelőhívó 50 ml ℮ (1:1)
1 tasak ápoló hajbalzsam 10 ml ℮
1 pár kesztyű
1 használati utasítás

Termék információk

Elle Favorites
Hosszantartó & intenzív szín
A Palette bemutatja az új kollekcióját, melyben kombinálja az Elle szakértelmét a divatban és a Palette szakértelmét a hajfestésben.
A formula mélyen behatol a hajszerkezetbe és magába zárja a magas intenzitású színpigmenteket a fakulás elleni védelemért.
Heteken át tartó, hosszú színintenzitás és árnyalattól függő őszhajfedés.
A formula és az ápoló hajbalzsam együtt a - keratint, panthenolt és nutri-olajat tartalmazó - Tripla Ápoló Rendszerrel gondozza a hajat.

Válassza azt a hajfestéket, ami annyi ideig tart, ameddig Ön szeretné:
3. Tartós hajfesték

Nagymértékben ősz hajra is ajánlott. A doboz elején látható modell hajának színe a középső természetes hajszínen elért színeredményt mutatja.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM:
KÖVESSE A BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOKAT. Javasoljuk, hogy a hajfesték/hajszínező használata előtt 48 órával végezze el a bőrtúlérzékenységi allergiatesztet.

Allergiás reakciót válthat ki. - kövesse a biztonsági utasításban leírtakat.

BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:
A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki.
Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes 'fekete henna' tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét.
Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha:
- Arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült.
- Hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt.
- Ideiglenes 'fekete henna' tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt.
Hidrogén-peroxidot és ammóniát tartalmaz. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Az összetevők teljes felsorolását lásd a csomagolás alján.
Javasoljuk, hogy a termék használata előtt 48 órával végezze el a bőrtúlérzékenységi allergiatesztet, még akkor is, ha korábban már használt hajfestéket/hajszínezőt. Ezért ne felejtse el 48 órával festés előtt megvenni a terméket. Ha bármilyen reakciót észlel vagy kétsége van, kérjük keresse fel orvosát, mielőtt ismét használna hajfestéket/hajszínezőket. Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki! Védőkesztyű viselése kötelező!
Gyermekek elől gondosan elzárandó.
Adatok
EAN Kód
3838824159898
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek