Kérdése van? Hívjon minket! +36205493398

Tchibo Eduscho Family Classic 1kg őrölt
Tchibo Eduscho Family Classic 1kg őrölt
3 499 Ft

Tchibo Eduscho Family Classic 1kg őrölt

3 499 Ft
Egységár: 3 499 Ft/kg
Részletek

A Tchibo Family Classic 1kg kávé egy igazi klasszikus, amelyet a Tchibo kávéőrlési gyakorlatában rendszeresen használnak. Ez a kávé minőségi arabica és robusta kávébabból készül, amely garantálja a legjobb minőséget és az optimális ízélményt. A csomagolás nagy mérete miatt az egész család élvezheti a finom kávé ízét.

Ez a kávé kiváló minőségű, ízes és gazdag illatú, és azonnal felfrissíti az embert. Az íze karakteres, de mégis lágy, amely kellemes és simogató a szánknak és a garatunknak.

A csomagolás kizárólag a legjobb minőségű arabica és robusta kávébabokat tartalmazza, amelyeket a Tchibo tapasztalata szerint válogattak össze. A különleges pörkölési eljárásnak köszönhetően az ízvilág gazdag és erőteljes, de azért arányos és lágy. A kávé kávéfőzőgépekben is nagyszerűen működik, de azok számára is ideális, akik eszpresszógépet használnak.

A Tchibo Family Classic 1kg kávé kiváló ivásélményt nyújt azoknak, akik az aromás és ízletes kávékat kedvelik, akiknek fontos a minőség, az egyensúly és az ízélmény. A csomagolás nagy mennyisége miatt kifejezetten ajánlott nagyobb családoknak, munkahelyeknek és olyan helyeknek, ahol több ember van jelen és sok kávét függesztenek ki naponta. Ahhoz, hogy valóban élvezni tudjuk a Tchibo Family Classic 1kg kávé ízvilágát, fontos azonban a megfelelő elkészítési technika alkalmazása, amely lehetővé teszi az optimális íz- és illatélményt.

Adatok
EAN Kód
5997338170732
Tömeg
1,1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek