Kérdése van? Hívjon minket! +36205493398

Baba tusfürdő Balatoni nyár Görögdinnye 400ml
Baba tusfürdő Balatoni nyár Görögdinnye 400ml
999 Ft

Baba tusfürdő Balatoni nyár Görögdinnye 400ml

Termékleírás
Jellemzők
Limitált kiadás, Bőrbarát pH értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt

Termék információk
Termék jellemzők:
• Görögdinnye illat
• Bőrbarát pH értékű
• Bőrgyógyászatilag tesztelt
• Mindennapos használatra

Ez a nyár sosem érhet véget! Folytatódik a fürdőszobában, a balatoni nyaralások felhőtlen hangulatát idéző, frissítően üde, görögdinnyeillatú Baba balatoni nyár tusfürdőnek hála! Bőrbarát pH értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt. Fürdésre és kézmosásra is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Márka információk
Bőrápoló tipp
A Baba aloe verás testápoló könnyed, frissítő hidratálást nyújt tusolás után.

Összetevők
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfum, Sodium benzoate, Citric acid, Glycol distearate, Laureth-4, Sodium lactate, Polyquaternium-7, Sine adipe lac, Sodium ascorbyl phopshate, Benzyl salicylate, Citronellol, Hexyl cinnamal, Linalool

Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Használati útmutató:
A bőr benedvesítését követően adagoljon tenyerébe tusfürdőt, habosítsa fel, majd használja testre, kézre és arcra is egyaránt, majd öblítse le.

999 Ft
Egységár: 2 498 Ft/liter
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!