Kérdése van? Hívjon minket! 06202429799

RC Tank

A Torróról

RC Challenger

Kiváló minőségű játékok és hobbik gyártója és kereskedője.


Hogy kezdődött az egész ...

A társaság alapkövét 1904-ben tette le Philipp August Fendt élelmiszerbolt. 100 évvel később a Torro GmbH-t 2004-ben alapították a Fendt & Sohn KG-től. Kínálatunk kiváló minőségű játékokat és hobbi tárgyakat kínál minden korosztály számára!

Mi tesz különlegessé minket

Magasan képzett termék- és dizájnfejlesztőink innovatív termékeket tesznek lehetővé a legújabb technológiával, stabil minőséggel és kiváló megjelenéssel, kiváló ár / teljesítmény arány mellett. Több mint 1000 modellgyártó és játékkereskedő már sikeresen értékesíti termékeinket világszerte.

Első osztályú szállítás

A Großostheim-i 1400 négyzetméteres fő szállítási raktárunk napi szállítási kapacitása meghaladja a 5000 feladott csomagot. A feladás általában munkanapokon 24 órán belül történik. Szállítmánykövetésünk lehetővé teszi a megrendelés zökkenőmentes nyomon követését.

Kiváló szolgáltatás

400 négyzetméteres raktárunkban a támogató személyzet ingyenes támogatást kínál Önnek e-mailben vagy telefonon. Felújítási és javítási munkákat is kínálunk. Ha nem látja a felsorolt ​​alkatrészeket vagy tartozékokat, vegye fel velünk a kapcsolatot - szervizcsapatunk örömmel segít Önnek!

Márkák és partnerek

Saját termékeinken kívül kizárólagos forgalmazást biztosítunk a következő márkák közül. Partnereink: War Thunder, Taigen, Heng Long, Valor Forces, Waltersons, Hooben, Metal Origin, Wasan / Trumpeter, Mig Jimenez ...


Köszönjük a bizalmat, amelyet irántunk tanúsított!

A rendeléseket Magyarország területén ingyen szállítjuk ki!!!