Kérdése van? Hívjon minket! 06202429799

Ace Marine Brezee wc illatosító 3x48g
Ace Marine Brezee wc illatosító 3x48g
1 499 Ft

Ace Marine Brezee wc illatosító 3x48g

Az Ace Marine Brezee wc illatosító egy olyan forradalmian új termék, amely megolvad a vízben és így friss és kellemes illatot biztosít az otthonodban. A termék vízben oldódó kapszulák formájában kerül forgalomba, és három különálló csomagban, mindegyik csomagban 48g mennyiségű illatosítót tartalmaz.

A termék kialakítása követi az Ace Marine professzionális tisztítók, illatosítók és ápolószerek hagyományát, és speciálisan olyan felhasználók számára készült, akik nem elégednek meg semmilyen WC illatosítóval. Az Ace Marine Brezee wc illatosító előnye az, hogy az illatot csak akkor árasztja ki, amikor a WC használatra kerül. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy az illat túl erős vagy épp elhalványul.

A termék pontosan annyi idő alatt oldódik fel, amennyi a WC mosolycsapjának alatt álló vízgombolyag a mozgásba kerülése alatt szükséges. A fix mennyiséget tartalmazó kapszulák bizonyítottan a lehető legtöbb teljesítményt nyújtják az otthonodban.

Az Ace Marine Brezee wc illatosító illatanyagai rugalmasak és megfelelően hatékonyak, hogy a különböző WC-k esetében is megfelelő eredményeket érhessünk el. Az illatok olyan tengerparti érzéseket keltnek, amik nem csak a tisztaságot, hanem a nyugalmat és a kényelmet is sugallják.

Az Ace Marine Brezee wc illatosító egy kiváló minőségű termék, amely garantáltan elégedettséget nyújt a felhasználóknak. Ha szeretnél friss és kellemes illatot a Wc-ben, akkor válaszd az Ace Marine termékeit, és élvezd az egész otthonodat átható frissességet és tisztaságot.

1 499 Ft
Egységár: 10 410 Ft/kg
Adatok
EAN Kód
8001480712294
Tömeg
170 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek